måndag 9 februari 2009

Debut på "faer ferie"

Så har Dr Preben startat pappaledigheten med yngste sonen Va*. Öppna förskolan i hemkvarteren på söder kändes som en trygg första anhalt. Ganska blandat bland föräldrarna. Nästan hälften var pappor. Dr Preben lyssnade mest för att känna av stämningen. Kändes väl sådär. Under lunchen passades det på att läsas blogg. Såg att Dr Preben baktalades på ett hårt och brutalt sätt. Det antyddes att Dr Preben inte hade koll på hur ett barn ska vara klätt (färgkoordinerat). Det raljerades om den lustiga kombinationen som Va* hade när han överlämnades till sin ömma moder inför ett frukostmöte med bloggerskan. Dr Preben vill härmed framföra den riktiga och enda sanningen: Nytt mode kommer av att män som Dr Preben vågar gå emot strömmen och trotsa mödrarna vid klädkompositionerna. Att tokmatcha allt ton-i-ton ger bara poäng hos vänsterpartistiska bildlärare när man målar med vattenfärg!
Vid skissblocket funderandes på nya kreationer
/Dr Preben

2 kommentarer:

Knas och kalas sa...

Jag ber ödmjukast om ursäkt. För att gottgöra har jag länkat till din replik från min blogg. Och kanske har du rätt om matchningen, du är avant garde.

Barnets mamma sa...

Det verkar bli en skojig blogg det här. Jag hoppas att du kan utlova bilder på de avant gardistiska klädkombinationerna i bloggen framöver.